eSports vedonlyönti

Esports vedonlyonti Esports vedonlyonti

Jos olet tällä sivulla, oletamme, että tiedät jo, mitä eSports vedonlyönti tarkoittaa. Kyseessä on siis elektronisen urheilun kilpailut, joissa katsovat voivat lyödä vetoa voittajan puolesta. Peleihin kuuluu pääasiassa strategiaa ja ammuskelua. Lajin suosion kasvu on ollut nopeaa; viidessätoista vuodessa eSports on kasvanut valtavaksi markkinaksi, jonka supertähdet ovat miljonäärejä ja katsojat voivat lyödä vetoa tuhansien eurojen edestä. Mitä sinun tulee tietää eSports vedonlyönnistä? Aloitetaan tästä.

Vedonvälittäjien siivu

Vedonvälittäjät tarjoavat vetoja ja kertoimia saadakseen itse voittoa. Nämä voitot saadaan siten, että matsien tai turnausten kertoimiin jätetään vähän varaa, jonka avulla vedonvälittäjät saavat pienen ylijäämän koko pelatusta potista. Voit laskea vedonvälittäjien prosentin erilaisilla laskureilla, joita löytyy netistä. Laskuriin tulee laittaa kummankin osapuolen kertoimet, jolloin näet paljonko vedonvälittäjien marginaali on. Mitä pienempi on marginaali, sitä parempi tilanne se on sinulle.

Tunne lajisi

Jotta voit lyödä vetoa ja voittaa useammin kuin hävitä, sinun on ehdottomasti tunnettava kyseessä oleva peli läpikotaisin ja mitä paremmin tunnet yksittäiset pelaajat ja joukkueet, sitä parempi käsitys sinulla on siitä, kuka tulee voittamaan matsit tai turnaukset.

Kuten muissakin kilpaurheilulajeissa sinun pitää ottaa selvää asioista, ennen kuin teet vetoja. Betsejä voi tietenkin tehdä pelkkien kertoimienkin perusteella, mutta turha odottaa pomminvarmoja voittoja. Tietoa on vapaasti saatavilla useilta sivustoilta sekä peleistä, että pelaajista. Katso aiempia matseja ja opi pelaajien heikkoudet ja vahvuudet.

Löydä parhaat kertoimet

Koska laji on kasvanut hurjiin mittoihin, löydät helposti useita vedonvälittäjiä, joten voit shoppailla vähän aikaa, ennen kuin päätät minkä sivuston kautta panoksesi asetat. Voit selata sivustoja ja vertailla kertoimia, joita ne tarjoavat. Ole kuitenkin varovainen uusien vedonvälityssivustojen kanssa, sillä uusi sivusto ei välttämättä täytä kaikkia vaatimuksia ja saattaa kaatua helpommin.

Vakaita sivustoja on kuitenkin useita, joten tutustu niihin rauhassa ja lue mitä muut ovat sivustoista sanoneet arvosteluissa. Ota myös selvää, minkä lisenssin alla vedonlyöntisivusto toimii. Jos tällä ei ole lisenssiä, älä vaivaudu laittamaan rahojasi likoon. Löydät helposti luotettavia sivustoja, jotka ovat toimineet jo pari vuotta ja palvelevat asiakkaitaan ensiluokkaisesti.

Pelien seuranta

Pidä silmällä foorumeita ja uutisointia. Uudet päivitykset, uudet kentät tai uudet strategiat, joita peleihin on kehitetty, voivat nopeasti kallistaa vaakaa suuntaan tai toiseen. Jos olet ajan hermolla, saatat olla edellä vedonvälittäjiä ja voittaa enemmän.

Uudet strategiat tai erilainen pelitekniikka voi muuttaa asetelman päälaelleen ja odotettu voittaja jääkin alakynteen. Seuraa matseja ja tutki pelaajien ja joukkueiden kehittymistä silmälläpitäen muutoksia pelityyleissä. eSports on täynnä yllätyksiä, joten varaudu kaikkeen. Tämän päivän suosikkistrategia voi olla historiaa huomenna. Inhimilliset tekijät myös vaikuttavat – jos pelaaja ylikuumenee ja herpaantuu, pelin tulos muuttuu hetkessä. Tunne pelit ja tunne pelaajat.

Seuraa tuloksia

Tarkkaile omaa vedonlyöntistrategiaasi. Määritä kertoimet, joilla voit pelata asettamiesi rajojen sisälle. Laske kaaviossa, monestiko sinun pitää voittaa ja montako kertaa sinulla on varaa hävitä, että pysyt kuukausittain voitolla. Etsi välillä tilaisuuksia lyödä vetoa mustien hevosten puolesta, jotka voivat maksaa panoksesi satakertaisesti – älä kuitenkaan odota liikoja. Tee varmoja vetoja ja pysy tarkasti laskuissa, jotta voit parantaa omaa vedonlyöntistrategiaasi ja kasvattaa pitkällä tähtäimellä pelikassaasi. Muista, että vedonlyönnissä on paljon helpompaa hävitä kuin voittaa. Ylläpidä tilastoja ja tunnet itsesi paremmin.

Kiinnostaako elektronin kilpapelaaminen? Niin meitäkin, siksi olemme kirjoittaneet siitä useamman artikkelin, jotta voit perehtyä aiheeseen paremmin: